S.O.A.R.: SPIRIT of ADVENTURE RENEWED
ADVENTURE ALWAYS AWAITS!
Saturday, August 17, 2019
Join us on Saturday, August 17th, when Gary Solberg will lead us on a Mount Shasta Hike to Horse Camp and Panther Meadow. The day is fluid and flexible, so you can join us for the morning, afternoon or for the full day. Please RSVP so we can get an idea of who is attending. Here is the summary of the day:
8:30 CSL - Meet and arrange car pools
8:45 Drive to Gateway Peace Garden - 1 hour, 10 minutes
9:55-10:30 Tour of Gateway Peace Garden - 35 minutes
10:30 Drive to McBride Springs - 5 minutes
10:35 Tour McBride Springs Campground and very short Scenic Hike - 15 minutes
10:50 Drive to Upper Panther Meadow Parking Area - 40 minutes
11:30-12:40 Walk to Spring/Upper Panther Meadow Loop - easy 1.5 miles, 1 hour 10 minutes
12:40-1:10 Picnic Lunch at Upper Panther Meadow Parking Picnic Area
Afternoon Option One
1:10 Drive Back to Bunny Flat Trail Head - 25 minutes
1:35 - 4:35 Hike to Horse Camp and Shasta Alpine Lodge - 3.5 to 4.0 miles round trip, 2.5 to 3 hours
4:35 Drive to Berryvale - 25 minutes
5:00-5:35 Berryvale for dinner/snacks - 30 minutes
5:35 - 6:40 Return to CSLR - 1 hour, 5 minutes
6:40 Arrive back at CSLR
Afternoon Option Two
For those wanting only to hike to Horse Camp, meet us by 1:35 at the Bunny Flat Trailhead.
If you only want to do the easy morning portion of the day plan on returning to Redding with Cher Matthews. For those of you staying for the afternoon hike, PLEASE send her photos for the Flickr album!
Join us on Saturday, September 21st, when Donna Jackson will lead us on a hike from Castle Lake to Heart Lake in Mount Shasta.
Contact Cher Matthews at email@example.com or 530-209-4391 to get added to the SOAR email distribution list for up-to-date tour information and/or last-minute itinerary changes. Join the SOAR Facebook group to view tours and photos at https://www.facebook.com/groups/165707170669160/.